Vestervikingin blogi herää henkiin!

20.01.2012

Kevät lähestyy kovaa vauhtia ja ajatukset siirtyvät uusien retkien suunnitteluun. Kapu ja Försti suunnittelevat ensi kesäksi purjehdusta Norjaan. Valmistelut ovat vielä aivan alkuvaiheessa ja kerromme suunnitelman etenemisestä täällä blogissa pitkin kevättä. Tarkoitus on lähteä Helsingistä heti kesäkuun alussa, purjehtia Ruotsiin ja siirtyä Skagerrakiin Götan kanavaa pitkin. Aiomme koluta Norjan etelä- ja lounaisrantoja  ja palata takaisin Itämeren kautta siten että ehdimme elokuun puolivälin tienoilla purjehdittavaan Viaporin Tuoppiin, joka on meiltä jäänyt väliin eri syistä jo kolmena vuonna peräkkäin.

Jaska (Kapu) ja Inkku (Försti)

3 vastausta to “Vestervikingin blogi herää henkiin!”

 1. Liisa ja Tapio Palmu Says:

  Kiva kuulla että matkasuunnitelmia on taas! Me emme ole vieläkään onnistuneet jäämään eläkkeelle, joten lomareissut rajoittuvat Itämeren tuntumaan. Mentiin Göta-kanaali 2008 ja loppuvaiheessa suluista näki jo uniakin. Hyvä reissu oli silti.

  Tavattiin Ruotsin Aspössä kun olitte menossa pitkälle reissullenne.

  • vesterviking Says:

   Hei pitkästä aikaa! Kiva kuulla teistä, muistamme hyvin hauskan illan kanssanne. Totta, uudet matkasuunnitelmat ovat vireillä ja venemessuilla on käyty sillä silmällä. Haaviin tarttui Imrayn Pilottikirja Norjasta ja uusi poijuhaka. Laulan (siis Jaska) maaliskuun 14. saakka Tampereen Oopperan Tannhauser-tuotannossa ja sen jälkeen alkaa veneen kunnostus-ja varustelukausi, jolloin varmaankin ehdin päivittää blogiamme jo vähän useammin. Hyvää purjehduskauden odotusta teille toivottavat Jaska ja Inkku

 2. Jorma Rautapää Says:

  Tervehdys teille…
  Huomasin, että osallistutte Nynäshamnin classic’iin. Kuusi venettä nyt Suomesta ilmoittautunut. Aion olla olla siellä kuvaamassa ja kirjoittamassa myös, samoin tietysti Shampanjaregatassa ja Tuopissa, ehkä Pietarissa myös. Hyvää kevättä !
  Jorma Rautapää

  katsokaa http://www.sailssandsea.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: